קדירת אוסובוקו עם עצמות
קדירת אוסובוקו עם עצמות
מאת:: מערכת Paleo.co.il
קדירה קלה כל כך, עם כאלה טעמים עשירים, שלא תבינו למה אתם לא מכינים אותה כל יום
מרכיבים
- 2-3 חתיכות אוסובוקו
- כמה עצמות מח עצם
- 2 בצלים
- 2 בטטות
- 6 שיני שום
- 3 גזרים
- 1 תפוח אדמה (אופיונלי)
- שומר(אופציונלי)
- מעט שמן זית
- פלפל שחור בנדיבות וקצת מלח
הוראות
- שמים בתוך קדירת ברזל כבדה את כל המרכיבים (למעט השמן, התבלינים ועצמות המח)
- מעסים את הנתחים בשמן זית ומפזרים מעל מלח, פלפל שחור ואת העצמות. סוגרים היטב. מכניסים לתנור חם מאוד ל-20 דקות.
- מנמיכים את האש ומבשלים עוד לפחות 4-6 שעות בחום של 110 מעלות. לא מערבבים - הבשר והירקות יפרישו נוזלים והכל יהיה טוב.
הערות
- ניתן להכין את הקדירה עם ירקות שונים ובסגנון יותר "איטלקי": עגבניות, סלק, כוסברה, שומר, בצל ובטטות
- אפשר להשתמש גם בחתיכות אסאדו עם עצם.
- אפשר להשתמש גם בחתיכות אסאדו עם עצם.
תגובות