ארוחת בוקר מקורית עם דלעת, ביצים וקוקוס

דייסת דלעת

 

ארוחת בוקר מקורית עם דלעת, ביצים וקוקוס
מאת:: 
 
מרכיבים
  • 1 חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
  • שליש קופסת קרם קוקוס
  • 3 ביצים
  • שמן קוקוס
  • אופציונלי: קינמון או תמצית וניל
הוראות
  1. מרככים את קוביות הדלעת באידוי, בתנור או במיקרוגל.
  2. בינתיים, מטגנים בשמן קוקוס חביתה "מקושקשת".
  3. כשהדלעת רכה אבל עדיין מעט קשה ("אל דנטה") מכניסים אותה למעבד מזון ידני או חשמלי, מוסיפים את החביתה וקרם קוקוס וטוחנים. אפשר להוסיף קינמון או תמצית וניל לתיבול, אם כי קרם הקוקוס והדלעת מכניסים מתיקות לדייסה. ככל שטוחנים יותר, כך המרקם המתקבל הוא יותר פירה ופחות דייסה.
  4. אוכלים חם ונהנים מכל כף.

1
תגובות

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
קבלת עדכונים על
דימה

מה גודל הדלעת וכמה זמן לוקח לאידוי/בתנור?