פירה… לפת!
פירה... לפת!
מאת:: מתוך Pantry bite
כן כן, פירה מלפת. למרות שזהו שורש הוא דל בפחמימה והפירה פשוט מצוין. המתכון מתוך האתר Pantry bite
מרכיבים
- 450 גרם לפת
- 2 כפות חמאה (אפשר להמיר בשמן קוקוס)
- 3 כפות שמנת (אפשר להחליף בקרם קוקוס)
- 1 כפית מלח
הוראות
- חותכים את הלפת לקוביות ומבשלים במים רותחים עד שהלפת מתרככת. מסננים.
- מעבירים את הלפת המסוננת למעבד מזון ומוסיפים את יתר המרכיבים.
- טוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי ומגישים חם.
תגובות