קישואים בתנור – הגרסה המשודרגת

קישואים
קישואים בתנור - הגרסה המשודרגת
מאת:: 
 
הרמה הבאה של האנטיפסטי: ירקות בתנור בציפוי ביצה המעניקה טעם נוסף לירקות
מרכיבים
  • 10 קישואים בגודל בינוני
  • 2 ביצים
  • לפחות חצי כוס שמן זית
  • פפריקה (מעושנת/ מתוקה)
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
הוראות
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים את הקישואים לטבעות בעובי חצי ס"מ ומסדרים על תבנית אפייה גדולה, כך שלפחות מחצית כל פרוסה חשופה.
  3. שוברים לקערה נפרדת את הביצים, מוסיפים את שמן הזית והתבלינים וטורפים היטב.
  4. שופכים את התערובת על הקישואים ובעזרת "גב" כף או לקקן מורחים היטב את הקישואים, כך שיהיו מכוסים.
  5. מכניסים למדף העליון בתנור ואופים למשך כשעה, עד שהביצה הופכת לחומה והקישואים מתרככים.
הערות
שדרוגים: 
- אם אין רגישות לסולניים, ניתן להכין כך גם חצילים.
- אפשר להמיר את התבלינים בתערובת "פילדלפיה", "טוסקנה", "מרקש" וכד'.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על