מאמרים

כשטרנד הללא גלוטן מפספס את העיקר

לכבוד חג השבועות, "דה מרקר" פרסמו גליון שלם העוסק בתזונה ללא גלוטן. רק שקריאה מדוקדקת הייתה מדכדכת למדי

למה הדור של סבתא חלה פחות בסרטן?

הגנטיקאית ד"ר ענת צ'סנר במאמר אורח על תחזוקה נכונה של הצופן הגנטי שלנו למניעת סרטן

8 תבלינים שלא תאמינו עד כמה הם משדרגים את האוכל

אם אין קמח (וסוכר), נשתמש בתבלינים. יותר טעים, יותר יצירתי, יותר בריא

האם אתם אוכלים ממזון העל הזה?

מצוין לאפילפסיה ואלצהיימר, שורף שומן, משביע לאורך זמן ומעלה "כולסטרול טוב". המאכל שכל כך קל לשלב בתזונה

המדריך שיהפוך אתכם למומחים בקניית בשר

איך קונים בשר מבלי לחשוש מהאיכות, כיצד נזהה בשר מעובד ומה הקריטריונים ההופכים מקום אחד עדיף על פני אחר?

תפו"א ואורז הם לא אויב. הכירו את החומר הבריא שיש בהם

כשאנו חושבים על עמילן ישר קופצות המילים 'גלוקוז', 'פחמימות', 'אינסולין'. אבל יש סוג אחד של עמילן שעושה את ההפך

פויקה: כך תעשו זאת נכון

מה משמעות המספרים, איך לא נשרוף את הפויקה וכל מה שצריך לדעת על הקדירה המיוחדת הזו

האם שומן רווי מסוכן? 3 מחקרים שונים הגיעו לאותה התשובה

דאגו לשלומכם מרוב כולסטרול בתזונה? הטיפו לכם לעבור לדגנים מלאים ומוצרים דלי שומן? שלחו להם את המאמר הזה

9 טיפים שלא תרצו לפספס בפסח הזה

חג המצות הוא הזדמנות מצוינת לבחון את הרגלי התזונה שלנו ולבדוק אם אכן אנחנו חופשיים משעבוד לתפיסות קדומות והרגלים נושנים

הספר המסוכן… לאנשים!

לאחר קריאה ארוכה ומייגעת ב"מיתוס החלבון" אפשר להכריז ששמו הראוי הוא "הספר המסוכן לאנשים"

גם אני טבעוני

למרות ההתקדמות הטכנולוגיה הרפואית, בני אדם ממשיכים להיות חולים ולמות מסוכרת והשמנת יתר; "הטבעונות היא חלום יפה, אך היא לא מעשית ואף מסוכנת"

מצטרפים לגיא מרוז

ב-10 בינואר גיא מרוז החליט לנסות למשך חודש תזונת פליאו, וככה זה נראה