דלעת ערמונים ובשר טחון

דלעת ערמונים
דלעת ערמונים ובשר טחון
מאת:: 
 
מעדן הנוצר משילוב של דלעת ערמונים, בשר טחון ורסק עגבניות ששלחה רויטל ברקת
מרכיבים
  • 2 דלעת ערמונים
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2-3 שיני שום קצוצות
  • רסק עגבניות ללא סוכר
  • שמן זית
  • מלח גס, לפל שחור גרוס
הוראות
  1. חותכים את הדלעות לחצי מרוקנים מגרעינים.
  2. מזליפים מעל שמן זית, מלח גס, ופלפל גרוס שחור ומכניסים לשעה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  3. בינתיים מטגנים במחבת את הבצל עד שמשחים ולאחר מכן מוסיפים את השום ומקפיצים למשך כמה דקות.
  4. מוסיפים את הבשר הטחון, מעט רסק עגבניות ומלח פלפל ומבשלים למשך 30 דקות.
  5. כשהבשר מאפיר מפזרים את התערובת בשקעים של הדלעות ומניחים בתנור ל-30 דקות נוספות, עד שמשחים מלמעלה והדלעת רכה.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על