שניצל ממולא בשר טחון של תמי ארז

שניצל
שניצל ממולא בשר טחון של תמי ארז
מאת:: 
 
שניצל משודרג: לא רק חזה עוף אלא מילוי בשר צלעות טחון, פטריות ופטרוזיליה
מרכיבים
  • 2 ק"ג שניצלים פרוסים דק
  • 200 גר' בשר צלעות טחון
  • בצל ופטרוזיליה קצוצה
  • חופן פיטריות קצוץ דק דק
  • שקדים גרוסים
  • 4 ביצים
  • מלח, פלפל, 2 כפות חרדל
  • שמן לטיגון
הוראות
  1. פורסים את השניצל ומועכים עם פטיש עד שנהיה דק (לפי הטעם).
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים, הפטריות הקצוצות, הבצל והפטרוזיליה.
  3. פורסים כל שניצל ומניחים עליו מעט מתערובת הבשר הטחון. מגלגלים וסוגרים עם קיסם.
  4. שולחים את השניצלים ללילה במקרר.
  5. למחרת מוציאים את הקיסם, טובלים בשקדים הגרוסים, מעבירים לביצה עם חרדל ומלח ומטגנים.
הערות
אם לא אוכלים מיד, לפני הגשה ניתן ורצוי לחמם בתנור

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על