מתכונים

שעועית ירוקה מוקפצת

תוספת קלילה שמצריכה מעט עבודה ומעט חומרים אבל יוצאת מצוין כל פעם | למתכון המלא

סלמון קריספי

אצבעות סלמון מהירות, פשוטות ומהממות שחייבים לטרוף | למתכון המלא

פאי רועים עם בטטה

ארוחת צהריים פשוטה ומשביעה. מתאים לאתגר | למתכון המלא

שפונדרה (אסאדו) בקוקוס

האופציה הכי קרובה לבשר בשמנת שאפשר לקבל כשאוכלים כשר, וטעים גם ללא שומרי הכשרות | למתכון המלא

קציצות בשר ברוטב עגבניות

להיט גם בקרב הילדים. טוב חם וטוב קר וכחטיף (עדיף בהרבה מביסלי) | למתכון המלא

אסאדו – גרסה קצת אחרת

העצמות מתפרקות מהנתח מעצמן, הפרוסות נוטפות שומן ומלאות טעם, והירקות יוצאים מעדן של ממש | למתכון המלא

שניצל ממולא בשר טחון של תמי ארז

שניצל משודרג: לא רק חזה עוף אלא מילוי בשר צלעות טחון, פטריות ופטרוזיליה | למתכון המלא

הממולאים של תמי

צריך רק קצת השקעה והרבה אהבה להכנת הממולאים הביתיים הללו. זהירות ממכר! | למתכון המלא

מעדן הבטטות האפויות של ערן

בטטות מתקתקות עם בצל סגול וזעתר- שילוב טעמים מנצח! | למתכון המלא

סלט הקייל של בתיה

סלט מגוון, משביע, טעים במיוחד. מתאים לכל ארוחה וברגע שתכינו לא תרצו להפסיק... | למתכון המלא

עוגיות הקוקוס של הגר פלדמן

הן טעימות, פשוטות מאוד להכנה (מכילות 4 רכיבים בלבד) ומבוססות על מזון על. יש 2 גרסאות: גרסה לעצלנים וגרסה למשקיענים | למתכון המלא

בטטות הבית

ההכנה המהירה, הריחות בבית והטעם הופכים את הבטטות האלה למאכל קבוע בארוחות שישי - שם הן נגמרות בתוך שניות. מביך לפעמים כמה זה פשוט וטעים | למתכון המלא