מתכונים
שעועית ירוקה מוקפצת
תוספת קלילה שמצריכה מעט עבודה ומעט חומרים אבל יוצאת מצוין כל פעם | למתכון המלא
סלמון קריספי
אצבעות סלמון מהירות, פשוטות ומהממות שחייבים לטרוף | למתכון המלא
פאי רועים עם בטטה
ארוחת צהריים פשוטה ומשביעה. מתאים לאתגר | למתכון המלא
שפונדרה (אסאדו) בקוקוס
האופציה הכי קרובה לבשר בשמנת שאפשר לקבל כשאוכלים כשר, וטעים גם ללא שומרי הכשרות | למתכון המלא
קציצות בשר ברוטב עגבניות
להיט גם בקרב הילדים. טוב חם וטוב קר וכחטיף (עדיף בהרבה מביסלי) | למתכון המלא
אסאדו – גרסה קצת אחרת
העצמות מתפרקות מהנתח מעצמן, הפרוסות נוטפות שומן ומלאות טעם, והירקות יוצאים מעדן של ממש | למתכון המלא
שניצל ממולא בשר טחון של תמי ארז
שניצל משודרג: לא רק חזה עוף אלא מילוי בשר צלעות טחון, פטריות ופטרוזיליה | למתכון המלא
הממולאים של תמי
צריך רק קצת השקעה והרבה אהבה להכנת הממולאים הביתיים הללו. זהירות ממכר! | למתכון המלא
מעדן הבטטות האפויות של ערן
בטטות מתקתקות עם בצל סגול וזעתר- שילוב טעמים מנצח! | למתכון המלא
סלט הקייל של בתיה
סלט מגוון, משביע, טעים במיוחד. מתאים לכל ארוחה וברגע שתכינו לא תרצו להפסיק... | למתכון המלא
עוגיות הקוקוס של הגר פלדמן
הן טעימות, פשוטות מאוד להכנה (מכילות 4 רכיבים בלבד) ומבוססות על מזון על. יש 2 גרסאות: גרסה לעצלנים וגרסה למשקיענים | למתכון המלא
בטטות הבית
ההכנה המהירה, הריחות בבית והטעם הופכים את הבטטות האלה למאכל קבוע בארוחות שישי - שם הן נגמרות בתוך שניות. מביך לפעמים כמה זה פשוט וטעים | למתכון המלא